torstai 15. tammikuuta 2015

Positiivisuutta ilmassa.

Ihana valo!! Tulipa todella tarpeeseen tämä vuodenvaihteen jälkeinen valoisampi aika. Enää ei olekaan joka aamu pilkkopimeää, kun pääsen töihin, eikä myöskään välttämättä vielä kotiin lähtiessäkään. Päivällä ulkoillessa lasten kanssa on voinut joinain päivinä nauttia aivan upeasta säästä ja auringosta. Tämä valon tuoma energia on pikkuhiljaa alkanut vaikuttamaan minuun monilla eri osa-alueilla. Olen yleisesti ottaen paljon virkeämpi, olen jaksanut innostua kevään suunnitelmista töissä, hääjärjestelyt eivät niinkään ole ahdistaneet vaan ilostuttaneet ja olen ihan lähipäivinä ajatellut lapsettomuuttakin jotenkin toiveikkaammin.

Minulle hyvin tärkeän blogin, (Helistellen,  helistellen.blogspot.fi) kirjoittaja kertoi niin ihania uutisia, jotka antoivat minullekin taas lisää toivoa. Toki tiedostan, että tämä keveämpi olo voi kadota yhtä vaivihkaa kuin se on tullutkin, mutta päätin nauttia tästä nyt ja ottaa kaiken hyödyn irti. On monia asioita hoidettavana niin töissä kuin yksityiselämässä, eli hyvähän se on välillä voida paremminkin. Toivon koko sydämestäni, että ensi tiistain käynti antaisi meille toivoa tulevasta...ja toisaalta jos uutiset ovat huonoja, toivon löytäväni jostain voimaa jaksaa taistella eteenpäin ja toivoa! Sitä miehenikin tänään sanoi, kun kerroin tästä blogisisaren raskautumisesta ja heidän tarinastaan..."pitää jaksaa toivoa!".

Jossain takaraivossani kuulen pessimisti itseni hiljaa kuiskaavan, ettei kannata liikaa toivoa tai uskoa, sillä silloin varmasti käy huonosti. Nyt kieltäydyn kuulemasta ja nautin olostani ainakin ensi tiistaihin asti! Huomenna alkaa viikonloppu, joka on tehty hääpukujen sovittelusta, hyvästä ruuasta (ja juomasta ;) ) sekä rakkaista ystävistä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti