keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Rv 10+0

Uskomatonta, että näinkin pitkällä jo ollaan ja vielä suhteellisen täysijärkisenä. Viikot tuntuvat kuluvan nopeastikin, mutta toisaalta tuntuu, että raskauden pahimpia riskiviikkoja on vielä hirvittävästi jäljellä. Ja eihän koskaan voi tietää, vaikka myöhemminkin tapahtuisi jotain. Väkisinkin sitä törmää erilaisia juttuja netissä lukiessaan keskenmenoihin ja keskeytyneisiin keskenmenoihin myöhemmilläkin viikoilla. En varsinaisesti tuota aihetta ole googlaillut (ennemminkin vältellyt), mutta aina ne jutut ponnahtavat silmille ja ruokkivat sisällä kytevää pelkoa. Sen lisäksi täällä blogimaailmassakin tulee vastaan ihanien onnentarinoiden lisäksi niitä surullisempiakin ja ne kyllä tässä vaiheessa koskettavat todella syvästi. 😭❤️

Raskausoireita ei hirvittävästi ole tullut lisää...ainoastaan kahvin juonnin olen joutunut lopettamaan, sillä en enää saa sitä yökkimättä alas, vaikka hetkeä ennen olisikin tehnyt mieli sitä. Kahvi ei siis haise mielestäni ällöttävälle, mutta siitä tulee kuitenkin huono olo. Edelleenkään en ole oksentanut ja voin töissä jopa paremmin kuin esim. viikonloppuisin kotona. Johtunee säännöllisemmästä syömisestä. Vatsaa välillä tuikkii ja nipistelee, vatsa on turvonnut (mutta 1kg oli jopa lähtenyt painoa) ja tissit on kuppikoon suuremmat.

Ensimmäisessä neuvolassakin tuli käytyä, jossa käytiin perustietomme läpi. Käynti kesti vähemmän aikaa kuin olin kuvitellut, mutta neuvolatäti oli mukava vanhempi rouva ja olin tyytyväinen, kun mies kertoi haluavansa tulla neuvolakäynneille mukaan aina kun vain pääsee. Seuraava käynti on marraskuun alkupuolella ja silloin kuunnellaan sydänäänetkin (jos vaan tyypillä on kaikki hyvin❤️). Nyt odottelemme aikaa np-ultraan...se olisi siis seuraava kerta, kun saamme kuulla onko pikkuisella edelleen kaikki hyvin. Haluan kovasti uskoa, että niin on...muuta vaihtoehtoa en pysty edes ajattelemaan. Olen kovasti katsellut netistä kotidopplereita ja tekisi mieli kovasti sellainen hankkia. Mutta toistaiseksi olen pystynyt pidättäytymään siitä. Mutta ajatus siitä, että voitaisi miehen kanssa iltaisin kuunnella pikkuisen sydämen jumputusta...se olisi niin ihanaa ja myös mieltä rauhoittavaa. Paitsi sitten se toinen kääntöpuoli...jos emme saisikaan ääniä kuulumaan. No, annan ajatuksen vielä hautua ja katsotaan mihin päädytään.

Kunpa vaan kaikki menisi hyvin. 🙏🏼

4 kommenttia:

 1. Voi miten aika rientää :) Pian jo pääsette näkemään pikkuisen ♥ Mä pidän teille kovasti peukkuja, että kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Alina, juurikin sua mietin kun tota tekstiä kirjoittelin ❤️ Jaksamista sinne, olis kyllä monella meistä syytä oppia asenteesta sulta. Jos joku tuosta kaikesta selvii, niin sinä!

   Ja kiitos kun jaksat pitää peukkuja ❤️

   Poista
 2. Ihanaa, että odotatte vauvaa! <3 Kaikkea hyvää odotukseesi toivotellen!
  Sydänäänten kuuleminen on mahtava hetki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja toivotaan, että pian kuullaan sitä pienen sydämen jumputusta!

   Poista