perjantai 12. elokuuta 2016

1. Punktio päivä sovittu!

Tänään koitti paljon kertova ultra tämän ensimmäisen IVF hoidon kohdalla! Kumma kyllä, nukuin ihan hyvin, enkä nähnyt painajaisiakaan. Homma oli jälleen kerran pikaisesti hoidettu ja uutiset hyviä. Oikealla puolella näkyi yksi isompi follikeli ja muutama pienempi, vasemmalla taas ainakin seitsemän hyvän kokoista follia. Lääkäri käänsi monitorin minulle nähtäväksi (harvinaista?) ja näytti "kauniin" limakalvon sekä follit. Tuli jälleen hyvä mieli, sellainen kohdattu olo.

Aikataulullisesti homma menee nyt niin, että tänään vielä sumut nenään sekä vika Gonal F 300 iu, huomenna sumut aamulla ja illalla sekä irrotuspiikki Ovitrelle illalla. Joudunkin siis kesken huomisten juhlien piikitellä itseäni...tuleepahan sekin koettua! Sunnuntaina on "välipäivä" ja maanantaina koittaa punktio.

Olen koko hoidon ajan suhtautunut tähän kaikkeen hyvin "viilipyttymäisesti", mutta tänään hanat aukesivat ja niitä onkin sitten ollut vaikeampi saada kiinni. Sulkiessani lääkärihuoneen ja lähtiessäni kävelemään alkoivat kyyneleet valua helpotuksen seurauksena. Tietenkin kaikki voi vielä mennä päin persettä...mutta toivoakin on. Lääkäri sanoi vielä lähtiessäni, että hyvältä näyttää ja hymyili kannustavasti. Olen kovin onnellinen siitä, että juuri hän on maanantaina vuorossa telemässä punktiot.

Tähän mennessä kaikki on mennyt varsin hyvin...eli missäköhän kohtaa jokin menee pieleen? Pessimisti ei pety (paitsi että pettyy kuitenkin).

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi hyvältä! Tsemppiä punktioon. Hyvin se menee! Niin ja välttämättä mikään ei mene pieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tänään aamulla saada paniikkikohtauksen, kun aloin miettiä tulevaa punktiota! Sain sen onneksi vieritettyä taka-alalle...huomenna sitten!
   Mutta kiitos tsempeistä!! :)

   Poista
 2. Sulla näyttää hoito etenevän tosi hienosti. Paljon tsempppiä ja onnea matkaan punktioon ☺

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista