keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Eka ja vika inssi

Tänään päästiin kuin päästiinkin tekemään suunniteltu inssi. Maanantain folliultran jälkeen illalla vasenta munista poltteli siihen malliin, että totesin miehelle siellä varmaan nyt puhkeavan toinen tai molemmat follit. Soittelinkin sitten tiistai aamuna polille, että kannattaako tässä enää mihinkään ryhtyä, kun ovis luultavasti jo tapahtui ennen irrotuspiikkiä. Henkilökunta kävi keskustelua meidän tilanteesta ja lopulta kuitenkin päädyttiin pysymään suunnitelmassa (voisihan olla, että vasta toinen folleista oli puhjennut). Eilen illalla vasemman puolen kivut yltyivät niin koviksi, että ensimmäistä kertaa koskaan jouduin ottamaan panadolia..eli jotain siellä tapahtui eilenkin.

Tänään lääkäriin päästyämme saimme tietää, että maansntaisen verikokeen perusteella estrogeeni arvoni oli niin korkea, että lääkäri halusi vielä ultrata tilanteen ja puhui jo siitä, ettei inssiä luultavasti voisikaan tehdä. Hieman helpotusta toi lääkärin kommentti siitä, että vaikka amh oli hoeman alhainen oli vaste lääkkeille ollut selvästi hyvä. Niin yksilöllistä, kuulemma. 

Ultrassa löytyi puhjenneita rakkuloita ja lääkäri kävi vielä konsultoimassa kollegojaan mitä tehdään...ja pitkän housuttoman odotuksen jälkeen saimme luvan inssiin. Ja hitto vieköön, se sattui samalla tavalla kuin sukkari aikanaan. Jotain ahtautta tms. tuolla alakerrasa on, kun lääkäri päätti lopulta ruiskuttaa spermat "sinnepäin"...mutta lohdutti sanomalla, että kyllä sinne kohtuonteloon pääsee, mutta ei viitsinyt minua enempää kiusata. 

Luotto tähän hoitoon ei siis ole kovin kummonen, vaikka yhdynnässä nyt ollaan ajallaan oltukin. Ja miehen tavara oli edelleen hyvää!

Tästä nyt vaan mieli aavistuksen kepeämpänä kohti joulua! 

5 kommenttia:

  1. Mulla on vahvasti semmonen fiilis että mä olin teidän jälkeen tänään vuorossa :D ihan näin sivuaiheena :) tuli totisesti semmonen liukuhihnainssi fiilis... Mutta hyvä että pääsette jonoon nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietkö mietin siinä kun lähettiin, että olikohan siinä käytävällä istuva nainen sinä! :D

      Ja juu, liukuhihnalla vaan kohti seuraavia haasteita!

      Poista
  2. Joo! Minähän se!:D naureskelin siinä että ei voi olla näin samaan aikaan kaikki, mutta tän tekstin jälkeen fiilis vahvistui :D aikamoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi elämä, aikamoista tosiaan! :D Mut jotenkin hauskaa ja lohduttavaa, että on joku joka on samassa tilanteessa <3

      Poista