torstai 14. tammikuuta 2016

Kesäkuuta odotellessa.

Sain eilen sovitusti soiton Naistenklinikalta koskien inseminaatiomme onnistumista. Oli lähestulkoon huvittavaa kertoa, että uutta kiertoa mennään jo puolivälissä...että juu, ei saatu kokea ihmettä. Olemme siis eilisestä saakka siirtyneet koeputkihedelmöitys jonoon, papereiden pitäisi tulla postissa lähiaikoina. Seuraavan kerran astelemme Naistenklinikalle suunnittelemaan ensimmäistä IVF hoitoa...se on kuulemma kesäkuussa. Hoito päästään aloittamaan aikaisintaan heinäkuussa...ehkä vasta elokuussa, sillä olimme suunnitelleet etelän matkaa silloin. Melkein tekisi mieli unohtaa koko ajatus, mutta katsotaan nyt. Hoitaja painotti, että muutakin elämää on oltava, eikä esim. lomasuunnitelmia ole järkevää muuttaa tämän takia.

Tavallaan olen samaa mieltä ja järkikin sen kertoo. Toisaalta minut (meidät) on pakotettu elämään seuraava puolivuotinen ilman toivoa. Jotenkin se etelän matka tuntuu sen rinnalla aika mitättömältä. En haluaisi odottaa yhtään pidempään kuin on pakko. Lisäksi mietin alituisesti sitä miten muutenkin ruppanat sekä vähäiset munasoluni vähenevät kuukausi kuukaudelta...Yksikin ovulaatio tuntuu niiden hukkaan heitolta. Niin että jos joltain löytyisi pilleriä, joka pistäisi kroppani (ja mielelläni ihan koko päänkin) sammuksiin kesään saakka, niin olisin tosi helpottunut. Tällä hetkellä kun tämä oma elämä ei oikein huvittaisi.

En tiedä kuinka aktiivinen jaksan olla blogin suhteen, kun ei elämässämme tapahdu moneen kuukauteen yhtään mitään. Kirjoitukseni ovat taas selvästi saaneet hyvin alakuloisen sävyn, enkä näe järkevää syytä samoja tuntemuksia purkaa viikosta toiseen. Muita blogeja varmasti seuraan aktiivisesti ja tietenkin jos joku hyvä aihe juolahtaa mieleeni, niin ehkäpä palaan kirjoittelemaan.

Lopuksi vielä linkki artikkeliin, jota lukiessani vuodatin kyyneliä...äärimmäisen paljon tuttuja ajatuksia ja tunteita.

http://www.hs.fi/m/elama/a1409717418555

9 kommenttia:

  1. Meillä oli suunnittelukokous tänään ja huvittavinta oli tulla lääkäriltä ulos ehkäisypilleriresepti kädessä.. Lasta tässä toivotaan ja pillereitä lähdetään syömään. Ymmärrän tietysti miksi mutta huvittavaa.. :)
    Nyt jälkeenpäin tämä jonotusaika meni todella nopeasti joten toivon samaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kuulostaa kieltämättä huvittavalta! :P Mikä oli syy e-pillereille ja kuinka kauan niitä syöt? Mietin vaan, kun itsellä sitä endoa epäillään, että oisko puolen vuoden pillereillä saatu sitä raihotettua...mut ei siitä kyl oo sanallakaan mainittu.

      Ja kiitos, toivottavasti aika kuluisi nopeasti...pitäisi pitää itsensä kiireisenä. Huono vaan, kun tekis mieli olla tekemättä mitään! :/

      Poista
  2. Meillä mennään tismalleen samoin:) eilen soitettiin, toukokuussa labrat, kesäkuussa info ja heinäkuussa ivf :) aika menee nopeasti! <3 muista nauttia elämästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkamme siis samaan tahtiin! Saa nähdä kuinka pitkälle tää jatkuu! :D Meidän ei tarvitse ottaa mitään labrojakaan, eli suoraan kesäkuulla sitten suunnitteluun.

      Ehkäpä muutama pieni piristävä reissu ja jokin "luonnollinen" hoitojuttu voisi auttaa tän kevään läpiviemisessä. Ja muutaman kilon tiputus sekä kampaajalla käynti! :) Tänään tuntuu taas paremmalta kun on niin upea ilma!

      Kiitti kun kävit kommentoimassa! <3

      Poista
  3. Ne hivit ja kumppanit otetaan kyllä ennen sitten hoidon alkua :D ihanaa että teillä reissuja, ne virkistää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, se hoitaja viel sano, että onkohan vielä jotain labroja mitä pitää ottaa ja tarkisti meidän tiedot, ja sanoi ettei tarvii ottaa mitään! :O No ehkä sit niissä papereissa mitkä ne lähettää on tieto noista.

      Poista
  4. Oho :O meille kun sanottiin, että vaikka ne ois otettu silloin kun hoitoon on tultu, niin silti aina ennen IVf ne uusitaan. Outoa, katsotaan kuinkas menee siis oikeasti :D

    VastaaPoista
  5. Voimia! Toivottavasti aika kuluu nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! <3 Tsemppiä myös teille kevääseen, mahtava juttu se sun työajan lyhennys!! :) Oispa itelläki varaa tollaseen!

      Poista