tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kellontarkasti!

Voi miten tämä ihana kroppa toimii oikein kellontarkasti! Tänään on kp 21 ja dpo 9, kipu rinnoissa hävisi hetkessä ja vasemmalla alkoi kipristely...ja seuraavalla vessakäynnillä paperiin jäi (tuskin huomattava) häivähdys vaaleanpunaista. Jännä juttu tuo mihin olen nyt muutamassa kierrossa kiinnittänyt huomiota, että kipristelevän kivun jälkeen saman tien alkaa tuo vuoto. Oisko tää sitä endoa? Tämä oli NIIN odotettavissa, kun ovulaatio oli niin aikaisessa vaiheessa.

Nyt vaan uutta kiertoa odottelemaan, saa nähdä kuinka monta päivää tiputtelua jatkuu ennen varsinaista kp 1:stä. Toivottavasti ei montaa... Nyt täytyy vaan koittaa kääntää katse seuraavaan kiertoon, jossa apuna on Letrozol. Kunpa se auttaisi tähän vaivaan ja saisi aikaan kunnon ovulaation ja sitä myöten tarpeeksi hyvin toimivan keltarauhasen.

Typerä kroppa. Yök.

3 kommenttia:

 1. Mä olen ihan mahdoton tiputtelija. Yleensä viikon ennen kuukautisia tiputtelen. Mulla löydettiin pinnallista endoa laparoskopiassa ja myöskin toinen munasarja on pco-tyyppinen. Onko sulla todettu endo vaiko vaan epäilynä? Tsemppiä kovasti <3 Tuo tiputtelu on niin rasittavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Suvi, olen lueskellut blogiasi jo pitkän aikaa ja varsinkin nyt jännityksellä seuraten miten tilanteenne etenee. Toivon koko sydämestäni, että kaikki päättyisi lopulta onnellisesti! <3 Sitä tosiaan kuvittelisi, että kun on kärsinyt tiputtelusta, niin sitä pääsisi eroon edes raskauduttuaan...näköjään ei. Argh! Mutta siis, mulla ei ole vielä todettu endoa, mutta itse sitä vahvasti epäilen. Laparoskopiaan suuntaan syksyllä jos raskaus ei ala Letrojen avulla, lääkäri näytti vihreää valoa sille. Ja joo, toi tiputtelu on niin jostain syvältä... Mutta vielä kerran, voimia ja onnentuulia teidän tielle!! <3

   Poista
  2. Kiitos! :') <3 Ja hienoa, että sulle on laparoskopia luvattu. Mulla se auttoi tiputteluvuotoihin hieman. Ja nyt sitten IVF:llä vihdoin onnistui. Me saatiin aina hyviä alkioita ja epäilenkin vahvasti, että mulla oli endometrioosin vuoksi kohdun verenkierrossa jotain häikkää. Nitrolaastari oli tässä hoidossa parantamassa sitä kohdun verenkiertoa eli voin kyllä suositella sitä. Helppo ja halpa juttu, mutta itse sitä piti osata vaatia. Niin ja pitkä kaava IVF:ssä on endolaisille paras. Mulla käytettiin procrenia kuivatteluun sumuttelujen sijasta ja se toimi hyvin. Tsemppiä kovasti! Toivottavasti onnistutte kuitenkin kevyemmillä hoidoilla <3

   Poista