torstai 2. huhtikuuta 2015

Parempaan hoitoon.

Kp 1 tupsahti paikalle eilen ja kivut olivat sen mukaiset, jälleen 7 kpl 400mg buranaa napsin päivän aikana naamariini...tänään tähän mennessä vain kaksi! Soitin eilen myös Naistenklinikalle ja tiedustelin mahdollisuutta hoitojen jatkamiselle. Ensin jonotin ajanvaraukseen ja sain soittopyynnön hoitajalle. Hoitaja soitti tunnin kuluttua ja selitin hänelle tilanteen. Hän ei nähnyt syytä miksi hoitojamme ei voitaisi jo jatkaa ja puhui jo ajanvarauksesta ym. Hänen piti kuitenkin tarkistaa asia lääkäriltä ja odotin vastausta vielä muutaman tunnin. Lopulta hoitaja soitti uudestaan ja ystävällinen äänensävy olikin muuttunut aavistuksen napakammaksi ja hän kertoi lääkärin sanoneen, että meillä on hyvät mahdollisuudet onnistua luomusti, eli hoitojamme ei jatketa ennen syksyä. Siinä pidättelin itkua ja lopetin puhelun huultani purien. Jotenkin niin arvasin tämän. Mutta toisaalta, ihan omaa syytä myös. Tämä lapsettomuus vaan alkaa tuntua sellaiselta taakalta, että en tiedä kuinka kauan enää kestän, varsinkaan ilman että mitään tehdään asian eteen. En tiennyt sitä tammikuussa. Nyt tiedän.

Tänään soitin Dextran Lapsettomuuspoliklinikalle. Se valikoitui ihan siitä syystä, että olen koko ikäni asioinut Dextrassa, mm. kaikki gynekäynnit ennen lapsettomuustutkimuksia. Se oli siis yksityisistä klinikoista luonnollinen valinta. Sain ensi viikon perjantaiksi ajan, jolloin suunnittelemme seuraavan hoitomuodon ja pääsemme aloittamaan seuraavassa kierrossa! Vanhempani lupasivat auttaa tässä rahallisesti, muuten meillä ei olisi tähän nyt varaa häiden takia. Olen tästä niin kiitollinen...minulla on maailman parhaimmat vanhemmat. He tekisivät vuokseni mitä vaan. Ja tiedän, että tämä asia satuttaa heitäkin. Toivottavasti tämä matka päättyisi hyvin ja voisimme "antaa" heille kiitokseksi ensimmäisen lapsenlapsen.

Oloni on yhtäkkiä kevyempi ja huojentunut, vihdoin pääsemme hoidoissa alkuun. Ja tuntui niin ihanalta varata aikaa, kun  minusta tuntui pitkästä aikaa siltä, että puhuin sellaisen ihmisen kanssa, jolle olen tärkeä asiakas. Näinhän se menee, että money talks...Mutta varmasti saamme yksilöllisempää hoitoa, eikä vain tietyn kaavan mukaan menemistä. Nyt vaan peukut pystyyn, että lievemmillä hoidoilla tulisi tulosta, eikä tarvitsisi harkita ivf:ää...Siihen meillä ei olisi yksityisellä varaa, tai tietysti osamaksulla ehkä...Mutta sitä mietitään vasta sitten, kun siellä saakka ollaan.

Mukavaa pääsiäislomaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti